Edvin was here!

Yes va roligt jag har haft idag!  Edvin kom ju hit och lekte med mig. Det blev mycket bus, en del brottning och lite bråk om majskrokarna. Kul hade vi i alla fall, hoppas vi kan leka snart igen! Nu ska jag leka lite med Ludde, sen är det sovdags för mig. Trevlig helg!


Petar Edvin i örat, hihi.


Chillar och snackar lite skit.


Brottas på filten, vem tror ni vann?


Hmm en massa sand i rutschbanan, det var intressant.

Vad har jag gjort idag då?



Gungat, såklart!


9 månader idag!

Ett stort grattis till mig som blir hela 9 månader idag. Det firades med promenad, lek på gräsmattan och såklart gungning. Jag måste ju berätta att jag lyckades hålla mig vaken hela dagen, sov bara en halvtimme på förmiddagen! Mamma gjorde allt för jag skulle sova min eftermiddagslur, men jag stod emot! Man kan ju inte sova bort en sån här fin dag.




Jag vill inte ha mössa på mig! Det är ju sommar!


Leker med Ludde och mobilen.

Sista träffen med gänget

Det var avslutning med föräldragruppen idag. Vi lekte och lekte, jättekul var det!

Jag lekte mest med Sabina.

Bilgaraget var riktigt kul, jag kanske ska bli bilmekaniker som farfar?

Efter lekstunden gick jag på picknick med Ludde.


Frida + Oscar = Sant

Jag fick träffa Oscar idag! Jippie! Oscar somnade förvisso efter fem minuter, men är man trött så är man. Så jag gungade, busade lite med svärmor och käkade mellis. När det var dags att gå hem vaknade Oscar igen... typiskt. Vi hann ju liksom inte snacka så mycket. Det var meningen att vi skulle träffa Ebbott också, men han ligger hemma och har feber, stackarn. Vi hade kul ändå, men vi saknade dig Ebbott.




Oscar blir 9 månader idag, grattis! =)

Sweet as a cupcake...

Vilka smarriga cupcakes moster Klara bjöd på idag då! Mamma och pappa tyckte det i alla fall, själv mumsade jag på en sladd i stället. Vad skulle ni välja?




Gung-gung

Tröttnar aldrig på att gunga =)


Estocolmo!

Vi tog en tripp till huvudstaden idag för att hälsa på morbror Erik. Han var liiite läskig i början måste jag erkänna, men han var ju helt ofarlig visade det sig. Vi rullade boll, klappade kissekatterna och övade på att gå.

Vilken snäll katt, jag fick några ordentliga tag om pälsen (kunde inte rå för det) men hon blev inte arg för det.


Pallas heter hon, fin va?


Erik lurade ut oss på en promenad över Årsta-bron, den längsta, blåsigaste och kallaste promenaden jag har varit med om. Efter den upplevelsen däckade jag och sov som en stock i en timme. Men annars var det fint där i Årstaviken, det får bli fler promenader där i sommar, när det blivit lite varmare.

Fredags-shopping!

Vi hittade lite fina sommarkläder på stan idag, blus och leggings från H&M och en scarf från Po.P.



Ikväll ska jag leka med moster Klara medans mamma och pappa ska gå på restaurang. Vissa har det bra...

Youtube-generationen

När pappa är på jobbet brukar jag sätta mig framför hans dator och kolla på Youtube. Där finns en massa bra låtar att lyssna på. Jag är en riktig musik-älskare förstår ni. Vad har ni för favoritlåtar?


Här är ett av mina favoritklipp just nu, Imse vimse spindel. Lyssna och njut, den låten är ju så himla skön asså.


Gör om det här om ni kan!


Picknick i det gröna

Vi drog till Djäkneberget idag och hade lite picknick med Anders, Carina och Linus. Linus åkte rutschkana och jag käkade lite sand i sandlådan. När vi inte busade på filten alltså.






Sen när vi kom hem drog jag ut alla grejer ur linneskåpet, det är skitkul, prova ni med!

Påsk i Ennora

Min första påsk har jag firat i farmors stuga i Ennora! Vi hade jättemysigt, varmt och skönt var det! Jag fick en påskpresent av farmor, en egen sandlåda! Farmor är bra snäll hon.


Ute och leker! Det var för blött för att sitta i gräset, men det går lika bra att sitta på altanen.

Härligt att sitta ute och fika!

Pysen badar =) Här ska jag bada i sommar, hoppas isen är borta då!


Skön promenad i vårsolen.

And the winner is...



Den här söta klänningen fick flest röster, så nu har jag beställt den! Jag chansar på att jag kommer ha storlek 80 i sommar. Tack för era röster. Det kan dock hända att mamma köper de andra klänningarna också... shopping-addict...

GLAD PÅSK!

Pappa ska vara ledig i fyra dagar nu! Vi firade med långpromenad och lunch på stan. Imorrn ska vi åka till stugan, jag längtar redan! Vad ska ni göra i påsk?


Uppe med tuppen!

God morgon! Kl. 6 vaknade jag pigg som en mört. Väckte morsan och farsan och började busa på en gång, nu ska jag äta lite frukost så jag orkar hitta på mer bus.




Jag brukar hänga vid spisen när mamma fixar frukosten.

Sommarklänning 2009

Ja nu får ni hjälpa mig att välja en fin klänning till sommaren. Vilken ska jag köpa? Här är några förslag, rösta på den du tror jag skulle bli sötast i =)


 
1. Name It 199,95 kr


2. Po.P 295 kr




3. Ellos 349 kr




4. H&M 99 kr



5. La Redoute 199 kr




 

Vallby Friluftsmuseum

Vi promenerade bort till Vallby idag! Så jag har kollat på grisar, hästar, kaniner och fåglar i det fina vädret. Men roligast var nog geten...och Mer-förpackningen.


En morsgris och en vanlig gris


Mamma drack upp innehållet bara för att jag skulle få nåt att leka med. Bästa leksaken jag haft på länge!


Ludde hängde också med, han var rädd för alla djuren...vilken mes! Hihi närå, inte så lätt, han har ju levt på gatorna i Spanien, finns väl inga grisar och getter där.

Helgen

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft. Här kommer lite bilder på vad jag har haft för mig!


Lurre på Spicy Hot. Jag beställde in en gurka, gillar inte kinamat.

Ute och gungar i solen med pappa.

Gammel-farmor Gretel, faster Veronica, pappa och jag. På besök hos farfar och Lena.

Farfar plockade fram en stor keyboard till mig, den var jätterolig att spela på med massor av knappar och roliga ljud!

Våren är här!

Vi har varit ute och gungat och promenerat i det härliga vädret idag. Det är ju så fint väder så man vill inte sitta inne och uggla hela dagen. Hoppas våren är här på riktigt nu! Imorrn ska vi ner på stan och shoppa vårgarderob =) Sen blir det en lugn hemmakväll, pappa ska ju ut med jobbet och käka så jag och mamma får väl roa oss själva.


Kolla, inget snor!

När jag var liten

Hittade en film på mig, när jag är endast 3 dagar gammal. Då nöjde jag mig med att ligga i knät på morsan eller farsan och bara titta på dom. Nu vill jag ha lite mer action än så. Har ni sett något sötare nån gång?


RSS 2.0