Inskolad

Jorå, nu är jag inskolad på dagis. Inte för att det hade behövts någon inskolning i och för sig. Jag kände mig som hemma på en gång och började leka med alla barn. Brydde mig inte ett dugg att pappa och Freja gick därifrån.
Nu är jag där 5 timmar per dag, 3 dagar per vecka. Det roligaste är att gå till kolonilotten och att gå ut i skogen. När pappa och Freja kommer och hämtar mig brukar jag vara rätt trött, då är det skönt att vila i docksängen med Freja en stund.


Avkopplande efter en fullspäckad dag på dagis.


Sommaren är kort

Sommaren är väl inte slut, men nu börjar mamma jobba så det är dags att återgå till vardagen igen. Vi ska hjälpa pappa att diska, tvätta och laga mat när mamma sliter på ICA. När hon kommer hem ska hon få god mat, kaffe och fotmassage. Vi får se om pappa hinner blogga nåt också.

Själv har jag fyllt 3 år och blivit en stor tjej. Slutat helt med blöjor, kan göra fart själv när jag gungar, klättrar hur bra som helst i klätterställningarna och börjar snart på dagis!

I alla fall, här kommer lite bilder från sommaren:


Farmor, Pysen och jag "åker båt" och "matar ankor".


Faster Veronica har barnasinnet kvar, det gillar jag!


Cruisar med Freja och pappa i Uppsala.


Ett av sommarens alla kalas...


Grillkväll med Linus med familj.


Bad i Bjurhovda Fritidspark.


Freja kramas med kusin Vilmer.


Ludde och Sally


Grillunch hos Tindra.


Vår grillmeister.


Freja & Michelle

Det är inte lätt att umgås med de här två busungarna jämt. De tar mina leksaker, river mina legohus och vill bara kolla på Teletubbies. Ibland får jag säga åt dem att lugna ner sig och vara lite mer som jag, lugn och harmonisk. Men de är ganska underhållande också!











RSS 2.0