Pussgurka

Gungade i lekparken idag, wiiiiii va kul det va! Sen gick jag hem och pussade lite på min docka =)




Min första docka

Mormor och morfar var här i helgen och titta vad jag fick! En jättesöt docka! 

En söt docka och docksöta jag.

Jag brukar sitta och pussa på dockan för den är ju så söt,  ja jag har lärt mig att pussas nu, så om ni frågar snällt kanske ni får en puss. OBS! Kan bli lite slemmigt pga min rikliga salivmängd.


Jag och morfar spelar TV-spel.

Moster Kajsa har ockå varit här, jag fick en rosa boll av henne, jag älskar att leka med bollar så jag blev jätteglad!

8 månader idag!

Ojoj vad tiden går, kan ni fatta att jag har blivit åtta månader redan!? Helt sjukt!

Igår glömde mamma ta med sig kameran, men jag var i alla fall ute med Oscar på promenad. Vi tänkte gå till lekparken och gunga, men det var så skönt i vagnen så vi somnade båda två. Men nästa gång så.


Oscar tyckte att jag hade fått runda kinder, ska man ta det som en komplimang?

Vet ni vad då, på kvällen så gick mamma och pappa på konsert, nån gubbe som heter Thåström, så jag var ju själv hemma med moster Klara och hennes vovve. Jag var ju så himla duktig, var inte ledsen alls! Jag fick vara uppe och leka mycket längre än vad jag brukar dessutom, så jag hade jättekul.

Bada, busa, sova

Vilket härligt väder det var idag, det blev en skön promenad i solen, jag fick nästan vårkänslor. Efter promenaden var det en massa bus som gällde!

Nybadad och redo för pyjamasen.

Hihi jag var på bushumör när  mamma och pappa försökte ta kort på mig. De ville att jag skulle sitta upp, men jag kastade mig bakåt så fort jag kunde. Ååh va jag skrattade åt dem när de misslyckades med alla kort, hihihi.

Ja, jag är nog världens busigaste unge!

Den gula legobiten  har jag med mig överallt, i badet, i sängen...you name it! Nä, nu ska jag ta och sova,  natti natti på er, mina kära läsare.

Vikt och längd, snart 8 månader

Det var vägning och mätning på BVC igår, 7995 g och 69,5 cm lång!

Jag gillar min säng!

Här leker jag i min säng, det är så himla kul tycker jag. Man kan stå och hoppa och dansa och det gör inget om man ramlar för då landar man ju mjukt. Det roligaste är när mamma kryper runt på golvet bredvid sängen, då skrattar jag så jag döööör!



Jag har blivit väldigt bra på att sova i min säng också. Förut ville jag helst sova hos mamma och pappa, men nu har jag blivit så stor så jag kan ligga själv och sova. Är jag inte duktig?

Mys framför brasan

Vi tog en sväng till farmors stuga idag, det var inte lika kallt den här gången. Det var jättekul att träffa farmor och Pysen! Farmor visade mig lekstugan som jag ska få leka i när det blir lite varmare ute. Ååh vad jag längtar till sommaren nu!


Solen skiner, himlen är blå

Det var meningen att jag skulle träffa mina polare Ebbott och Oscar idag, men eftersom jag har varit sjuk så mycket på sistone så ville inte mamma ta med mig till Öppnis idag. Det blev en härlig promenad i solen i stället med mamma, moster Klara och Ludde.


Njuter av solen.


Vilken rolig gunga vi hittade!


Hemma igen lekte jag med min matstol, det är det roligaste jag vet just nu. Mamma och pappa ser lite skraja ut när jag ställer mig upp så här, dom tror att jag ska ramla och slå mig. Hallåååå, jag håller ju faktiskt i mig!

Magsjuka

Mm hela familjen åkte på magsjuka i helgen, fy va hemskt det var.



Nu mår jag i alla fall bra igen och mamma och pappa är på bättringsvägen.

Wihooo

Va kul jag har haft idag! Edvin kom hit och busade med mig. Vi har lekt med mina leksaker och ålat runt lite på golvet. Vi var även en sväng på stan med våra shopaholic-mammor förstås.


Mina leksaker blev mycket roligare när Edvin var med och undersökte dom.


Herr Linslus



Sångstund med Ebbott

Jajamen, idag gick vi på babysång med Ebbott! Jättekul var det!

Blev superglad när mamma sa att vi skulle iväg och sjunga.


Det va jätteroligt att leka med Ebbott igen, vi ålade runt bland alla leksaker och busade. Jag drog av mig strumporna först för att få mer fart.


Ebbott i profil. Snygg tröja Ebbott!

Tindra =)

Idag kom Tindra över och spelade lite tv-spel med mig. Vi hade jättekul! Men jag blev lite avis för hon kunde ju gå! Nu ska jag träna stenhårt så jag kan gå till sommaren.






Äntligen

Jag börjar känna mig frisk igen, skönt! Inget ont i öronen och inget snor. Så nästa vecka ska vi hitta på massa roliga saker, den här veckan blev ju lite väl lugn och stillsam.



Så här nöjd blir man av lite majskrokar. Yummie!


Har alltid tyckt att jag är lite lik Dolph faktiskt



Mina öron är friska!

Idag fick jag besöka farbror Doktorn. Har haft ont i öronen om kvällarna så var tvungen att kolla så jag inte hade öroninflammation. Men det va lugnt, inge fel på mina lurar inte. Man kan visst få ont i öronen ändå när man är förkyld. Doktorn var schysst, vi busade lite å jag fick leka med hans öronficklampa.



Om ni undrar över dreglet så är det pga att jag håller på att få två tänder just nu.

Kan man få bli frisk nån gång eller?

Jag bara snorar och snorar... det är inge kul längre. Man blir ju på dåligt humör till slut. Dessutom har ju pappa börjat jobba igen, gissa om jag blir glad när han kommer hem från jobbet.



Jag har fått många fina leksaker, men roligast är ändå mammas bakprylar.
Ni får ursäkta mitt klädval, jag orkar inte klä upp mig och matcha kläder när jag är sjuk.

Grattis moster Annika

Tänk att du har blivit så gammal, 23 år. Du ser ju ut som 22.


Jag å min nalle

Här är nallen som jag fick, jättegosig! Idag har vi varit två sjuklingar hemma, jag och mamma, förkylda båda två. Vi har sovit middag och tagit det lugnt idag. Fast självklart har jag busat en massa också, det orkar man alltid.


RSS 2.0