Kors i taket

Idag satt jag i farfars knä i en kvart utan att bli ledsen! Visst är jag tuff!


7 månader idag!

Jag har väl inte varit i toppform idag, snorig och trött...  men när jag fick besök av mormor och morfar på kvällen piggnade jag till. Titta vilken fin tårta de hade med sig!



Jag är ju lite för liten för att äta tårta, men jag smakade lite grädde i smyg när ingen såg... mums!



Jag fick sitta i mormors knä och äta gurka. Jag fick en jättesöt nalle i present också, jag ska lägga upp en bild på den senare. Nu måste jag gå och sova, så jag blir pigg och glad imorgon.

Babysång

Igår fick jag med mig båda päronen på min dejt med Oscar. Vi gick på babysång på Skallberget och det var ju jätteskoj. Speciellt pappa uppskattar såna här aktiviteter när man får gå runt i ring och sjunga och dansa.



Det fanns hur mycket leksaker som helst där, jag ville ha allihopa.



Fast bäst tyckte jag om lådan som leksakerna låg i. Ska önska mig en likadan i 7-månaders present av mamma och pappa. (Fyller 7 månader på fredag.)



Det här är alltså Oscar. Det är en cool kille med grym stil. Han var klart snyggast igår, full pott för din outfit Oscar! Vi blev lite inspirerade av Victoria och Daniel och funderar på förlovning,  vi räknar med ungefär lika mycket uppmärksamhet i massmedia om vi slår till.



Tuffing

Online

Äntligen, har haft lite uppkopplingsproblem här, därav den dåliga uppdateringen. Nästan en hel vecka utan internet och bloggning! Det har inte hänt så mycket i och för sig, vi har busat och gått långpromenader. Shoppat (dock inge kläder, min garderob är redan överfull) och cruisat med nya bilen. Nu har jag morbror Kalle på besök, vi har spelat playstation och lekt tittut.



Förresten så var jag på BVC förra veckan, 7575 gram och 68,5 cm lång!

Volvo, villa, vovve

1 av 3 har vi nu i alla fall. Visst är den fin?
Fast vi ska nog lacka om den, ljusrosa metallic med vita prickar tänkte jag.



Den är jätteskön att sova i också.


Första da'n på jobbet

Följde med mamma på jobbmöte idag, det var mycket intressant - not.
Men det var ganska kul ändå, jag fick leka med chefens glasögon. Mamma säger att jag skötte mig galant  =)


Soft vecka

Veckan började ju inte så bra med feber, men när den försvann blev det en helt ok vecka ändå. För det första är ju pappa hemma, bara det lixom. Sen kom det en jättefin mössa på posten, från mammas moster.



Jag i min nya mössa, söt va?



I torsdags hälsade jag på farmor på jobbet. Stackars farmor har brutit handleden, hoppas den läker snart så hon slipper gipset.

Och idag, lördag, var jag först på husvisning och sen på middag hos farfar. Där busade jag med faster Veronica och lärde henne att hoppa.



Här är jag påklädd och redo för husvisning. Huset var fint, men jag vet inte om mamma och pappa tänker köpa det.

Redo för Dalarna

Nu har jag tagit på mig dala-hättan så jag kan åka och hälsa på mormor och morfar och morbror i Dalarna. Fast jag måste bli helt frisk först.






Tjejer kan också ha blått

Fick nya kläder av moster Klara! Jag känner mig hur tuff som helst i den här blå dressen, med förstärkta knän så jag kan krypa runt på golvet och leka.





Jag börjar må bättre nu också, lade iofs en monsterspya på mamma i sängen i morse, men efter det har jag varit ganska pigg och kry.

Stackars mig

Jag är sjuk =(  Har feber, hela 39,2 grader. Usch jag vill bara ta det lugnt och sova. Jag sov på mammas mage hela natten, ville inte ligga själv. Nä nu ska jag gå å lägga mig igen. Stackars mig.


Pappa = färgblind

Så här ser jag ut när pappa får bestämma vad jag ska ha på mig...




Bus med Ebbott

Ebbott var här på besök idag, vi har haft jätteroligt. Vi bytte leksaker med varandra och busade på filten.
Han var ganska vild, men det är kul med lite action ibland!







Jag var tvungen att prova Ebbotts snygga mössa.

Ny mössa igen

Detta är det senaste i vårens modefärg lila.


Utflykt till Nordpolen

Igår tog vi en tur till farmors stuga, tror att den ligger nånstans på Nordpolen. Kallt var det i alla fall.





Pappa fick skotta upp en stig så prinsessorna (jag och mamma) kunde komma fram. Vi satt kvar i den varma bilen och väntade.


Barnvakt idag

Det blev en sväng på stan idag med både mamma och pappa. Vi hälsade på farmor på jobbet och sen gick vi och köpte en fin boll till mig. Det är kul att ligga på golvet och jaga bollar tycker jag.
Sen passade jag Linus några timmar,  han var snäll och lydig så jag kanske tar på mig barnvaktsjobbet någon mer dag.



Kollar så att Linus äter upp maten.

Söndag

Idag fick jag besök av farfar och Lena. Jag tror att farfar är snäll innerst inne, fast jag kan inte låta bli att bli rädd för honom ändå. Det låter ju som att åskan går när han pratar, lite skrämmande faktiskt. Men jag vänjer mig nog.
Moster Annika var också här, hon hade köpt fina kläder till mig! Jag älskar att få nya kläder!
Nu har jag hoppat i pyjamasen, så ska snart gå och lägga mig. Var bara tvungen att blogga lite för er, mina kära läsare.



RSS 2.0