Vackert vinterväder

Lite bilder från en solig vinterdag för ett par veckor sen! Det är jättekul att dra pulkan tycker jag, nästan roligare än att åka själv. Vi brukar titta på barnen som åker skridskor på isen här utanför, det är jättekul när dom ramlar!


 

 


Kuckeliku!

Klockan är sju! Dags att stiga upp. Jag har varit morgonpigg den här veckan och vaknat kvart i sju varje morgon. Kanske inte vad pappa hade hoppats på under sin semester, men det är smällar man får ta. Lika bra han vänjer sig, för snart har vi ju en bebis i familjen och då blir det inte mycket sova inte.
Här kommer lite bilder på mig i pyjamas och morgonfrilla:












God morgon, morsan!

Mamma ville bara sova imorse, men jag ville ju att vi skulle gå upp och ta hand om dockorna. Så jag hade inget val... Jag tog ett stort glas kallt vatten som stod på nattduksbordet, och hällde ut alltihopa över min stackars mamma. Ni skulle hört hennes skrik, haha. Hon piggnade till ganska fort i alla fall.


Mamma förlät mig sen för den brutala uppväckningen och lät mig hjälpa till att baka bullar.


Här är resultatet!


ICA-kidsen


Lagom till lunch idag ringde Tindra på dörren, jippi en kompis! Vi bråkade iofs lite om leksakerna, men vi hade roligt ändå.



Efter lite tacopaj var det dags att gå hem till den här söte lille pöjken, William.


Hos William träffade vi även på Michelle!

Vad har vi gemensamt då? Jo, våra morsor jobbar på ICA Centrallager. Eller jobbar och jobbar, nu för tiden är dom ju mest hemma och leker med oss.


Lek med Edvin!

Igår var det dags att hälsa på Edvin, äntligen! Det var så himla kul att leka med honom igen, han är ju nästan busigare än vad jag är. Sen har han så många roliga leksaker också, t o m en egen rutschkana!


Visar Edvin hur man lagar en punka.


Edvin tog sig en tupplur mitt i leken, men han fick inte sova så länge förrän jag kom och väckte honom.

Veckan i bilder

Jag har fått en del klagomål på att jag bloggar för sällan... jag ska försöka bättra mig, ok? Här kommer lite bilder från senaste veckan!

I tisdags fick jag äntligen gå till doktorn. 11040 gram och 87 cm lång för er som undrar. Fick en spruta också såklart, som gjorde rysligt ont! Men det var rätt coolt med ett plåster på armen sen.


Mycket av min tid går ju till att sköta dockorna. Dom ska matas, vaggas och nattas, ibland får dom sig ett bad också.


Jag och Kikki har sångstund på min döda tiger.


Har hängt på Öppnis en del med Emil. Vi har även varit hemma hos mig och busat, läst böcker och fikat.


Hälsade på farmor och Pysen härom dagen. Vi käkade lite mat och lekte. Jag har en hel back där med leksaker!


Busborgen! Den här bollmaskinen är döhäftig. Man slänger i en massa bollar, sen trycker man på den röda knappen och då flyger bollarna rätt upp i luften! Har man väl börjat kan man inte sluta.


Oscar och jag har krupit in i en tunnel i Busborgen. Det var roligt att leka med dagiskillen igen! Men jag blev lite sur när han kramade en vilt främmande tjej istället för mig...


Ja sen har vi haft lite pizzakalas. Michan fick ingen pizza, men hon var glad ändå. Och tro det eller ej, hon var vaken! Men väldans vad hon dreglar, jag fick torka henne om munnen hela tiden.

Får se vad som händer nästa vecka, vet bara att pappa ska vara hemma med oss i två hela veckor! Wohooo!


Hey dudes!

BVC inställt denna vecka pga sjuk läkare. Jaha, får vänta till nästa vecka då för att se hur stor man har blivit. Ska visst få en spruta också =( 
Imorrn blir det Öppnis, där har dom ett rum fullt med spisar, dockor och vagnar - woohoooo! Sen har dom ett rum med en massa andra leksaker och bollar, plus en kuddhörna med hur mycket böcker som helst. Ja man kan säga att det stället är som klippt och skuret för mig.



Jag följde med mamma till nåt som heter MVC igår. Där stack dom henne i armen och sen fick hon plåster, det var väldigt häftigt faktiskt. Jag pekade på min arm men inte fick jag nåt plåster inte! Sen killade dom henne på magen, det såg ju kul ut så jag drog upp tröjan och visade min mage men näää, ingen som ville killa mig. Alldeles för lite fokus på mig alltså, nästa gång får morsan gå dit själv.


RSS 2.0