På begäran...

... kommer lite bilder på Freja! Hon är nu 6 veckor och 4 dagar, oj va tiden går fort!






Sala

Har man inget bättre för sig kan man alltid åka till Sala. Där finns det en jättestor häftig lekpark!


Sala-gungorna får väl godkänt


Det var inte bara vi som hade åkt ända från Västerås för att gunga. Vi träffade på ett par bekantingar där, Andreas och Bella.


Cool klätterställning, den tar jag nästa år.


Det fanns många häftiga rutschkanor att kasta sig ut för!


Jag vågade t o m åka den här!

Nu är jag 2 år!

Min födelsedag kunde ju inte ha börjat bättre, med frukost på sängen (en flaska välling), mammas och pappas skönsång (Freja tog sovmorgon) och en massa paket!


Jag älskar att öppna paket! Jag fick böcker, strumpor, Barca-dräkt...


...de här balla solglasögonen...


...och sist men inte minst - ett dockhus i Lego! (Den tjusiga klänningen fick jag av Ebbott)


Senare på dagen kom Annika, Roman, Michan och Kajsa och gratulerade mig med ännu flera paket. Jag fick två jättefina dockor, gissa om jag blev glad! Snygga kläder fick jag också.


Å sen var det farmor som kom på besök och hon vet ju att jag älskar att baka, så jag fick en massa roliga bakprylar och en snygg kock-mössa. Jag kunde inte hålla mig utan började vispa och baka på en gång!

Jag har haft så himla kul i dag, tack för alla gratulationer och fina presenter!

Kalas igen

Ingen har väl missat att jag fyller år snart? I söndags tjuvstartade vi kalasandet med tårta och pussel!


Freja trivdes bra hos gammel-farmor Gretel.


Farfar och jag läser min favoritbok, Knacka på. Den fina klänningen fick jag i present, jag blev ju grymt snygg i den, om jag får säga det själv.


Pussel-maraton med Jånga å Stefan.


Å sen var det dags att läsa Knacka på igen.

Kalas hos Oscar

Oscar fyllde två år och det måste ju firas! Vi lekte en massa, speciellt med Oscars nya verktygsset och trehjuling. Det bjöds på smarrigt fika också, jag åt hur mycket grädde som helst.


Oscar hamrar och jag borrar.


Oscar, Ella, jag och Ebbott.


Freja sov och åt sig genom kalaset, hon är nog lite för liten för såna här tillställningar. Efter kalaset drog pappa iväg på AW för att fira att hans semester har börjat (jippie!), och vi andra gick hem och blåste såpbubblor på balkongen.


Kaos!

Ja, det kan man säga att det var i fredags när Edvin och Elvira kom hit och hälsade på (de hade sin morsa med sig också). Speciellt när jag gjorde illa mig lite och blev ledsen, Freja skrek för hon var trött och Elvira ville inte va sämre så hon grät hon också, haha. Fast vi hade kul också, det är ju alltid roligt att leka med Edvin!


Jag gör som jag blir tillsagd och ställer mig snällt framför kameran.


Edvin gillar rosa, som mina hörselskydd och min rosa häst t ex.


Elvira har växt som sjutton sen jag såg henne senast!




Min stora lillasyster

I går var det BVC-dags, 5350 gram väger hon nu. Slår du det Vilmer?


Sälen

Vad tycker ni om mitt nya vrålåk då? Den har några år på nacken, men man kan åka många i den och den kostade bara 500 spänn på Blocket.



I morse tog vi en sväng till lekparken på Vetterslund och hälsade på sälen.

Sömntuta till lillasyster

Freja sover bäst i pappas armhåla...




...men när pappa är på jobbet blir han ersatt av en apa, hihi.


Besök från Dalarna

Jaha, då har mormor varit här och skämt bort oss. Hon har handlat och lagat mat, serverat och diskat... och lekt med mig såklart. Lyxigt värre! Sen i dag kom morfar och Kalle också, så jag har liksom haft fullt upp med att umgås med alla roliga typer som kommer och hälsar på mig.



Jag sitter snällt och babblar och tittar på när mormor och Kajsa lagar en smarrig potatissallad.

Jag fick en fin klänning av Oscar här om dagen, den har använts flitigt i sommarvärmen. Freja fick en likadan men den var lite för stor, så Michan fick prova den när hon var här i går. Blev vi inte söta?









Freja kämpar på i värmen, hon sover, äter och sover. Fast i bland så ligger hon och skrattar lite också, får se om det går att fånga på bild någon gång.


Freja ligger mätt och belåten och tittar på mamma.


Freja i fina klänningen hon fick av Ebbott.

Polarna!

I söndags fick jag besök av Oscar och Ebbott och deras mammor och pappor. Det var fullt ös, såklart. Mamma tyckte det var svårt att fotografera när hon höll i en bebis och alla sprang runt och busade, så inga klagomål på bilderna nu, ok?


Ebbotts pappa tog på sig rollen som lekfarbror.



Ebbott och hans mamma, Oscar ute på balkongen =)


Här är vi alla tre, tänk att vi har varit kompisar sen vi låg i magen! (snodde bilden från Ebbotts blogg)

Som ni ser hade vi jättekul, trots att det var ungefär 100 grader varmt.
Freja gillar inte värmen, hon blir kokhet på en gång och kan inte gå ut på dagarna. Så i dag kom moster Annika och tog med mig på en spännande busstur. Först åkte vi ner på stan och käkade korv och shoppade lite. Sen var det dags för Öppnis med Michan och Roman, och sen hem till Klara för lite födelsedagstårta.



Michan åkte vagn, men jag är ju så stor så jag gick själv.


Fika på öppnis!

Grattis moster Klara!

I dag fyller min moster Klara år. Klara är min favorit-moster. Sorry Kajsa och Annika, men ni kommer på en delad andraplats.


Första doppet

Åh va kul jag har haft i dag! Jag har hälsat på farmor och Pysen i Ennora och kolla vad vi gjorde då: badade i sjön! Jag ville aldrig gå upp, det var sååå härligt.





Vilmer was here

Idag kom lille kusinen Vilmer på besök! Jag gungade honom i babysittern och bäddade ner honom med filten, det gillade han.







Vilmer 8 veckor och Freja 3 veckor.
Freja var på BVC i tisdags, 4970 g och 58,5 cm lång, ungefär så stor var jag när jag var 8 veckor. Hon växer väl om mig snart, lillsyrran.



Vad har jag gjort i dag då?




Hehe, har jag sagt att jag tycker om att gunga? Förresten, morbror Kalle, var är du? Kom hit och gunga med mig nu, jag tjatar på morsan varje dag.

RSS 2.0