Full rulle hela helgen

I fredags fick jag besök av mormor å morfar, det var superkul! Vi lekte och matade dockorna hela dagen. What else liksom?


Gör mig fin för finbesöket.


Som vanligt fick jag ett paket, jag älskar att öppna paket! Vad det innehöll? En död tiger. Ja, det är sant. Jag ska lägga in en bild på den senare.


Michan var också här i helgen. Hon bara växer och växer. Nu kan hon ha min gamla jeansklänning, snyggt va?


Fick ett oväntat besök av mammas kusin Johan också. Det var kul för han hade med sig lite lekkompisar till mig, min syssling Lava och hennes mamma Annika.

Nästa vecka blir det öppnis, bibblan, bvc och mvc. Fullspäckat schema med andra ord.


Grattis moster Kajsa!

Jag kommer snart och hälsar på, så spring och köp en tårta med mycket grädde nu!


Varning för mikron!

Jag har hört att det läcker farlig strålning från mikron, så när den är i gång sätter jag mig vid väggen och väntar tills den piper, för säkerhets skull liksom. Idag skulle mamma tina kyckling i mikron, då tog jag mina dockor och satte mig på säkert avstånd.


Bettan, Kikki och jag, väntar på pipet.


Tagen på bar gärning när jag tänkte byta skiva i cd-spelaren. Jaja, jag vet att jag inte får göra det, men är man klåfingrig så är man.

18 månader

Wow, tänk att jag har blivit så stor! Och vad jag har växt på de här månaderna... det var ju inte längesen jag var så här liten:



1 dag gammal... åå vilken söt liten plutt jag var!



Här är jag hela 2 dagar. Var jag inte för go? =)

Ja det var tider det, när man blev buren överallt och fick sova och äta precis när man ville.
Det blev en rolig 18-månadersdag i alla fall, farmor och Pysen kom och hälsade på! Vi matade dockorna och spelade gitarr, fullt ös kan man säga.

Tränar för fullt

Jag ska ju tydligen bli storasyster, ett uppdrag jag kommer ta på stort allvar. Jag tränar för fullt på Michelle och mamma och pappa tycker att det ser mycket lovande ut. Än så länge kramas och pussas jag mest, men jag ska nog lära mig byta blöjor också. Bädda ner och natta kan jag redan, för det har jag övat på med mina dockor hur länge som helst.

Moster Annika, den sovande lilla hamstern och lilla söta jag.


Group hug


Kicki, Nalle och Lill-Frasse äter mig ur huset!

Mina dockor och nallar är ju hungriga jämt! Jag får mata dom minst sju gånger per dag. När de har ätit klart bäddar jag ner dom och säger åt mamma att sjunga, för det kan jag inte göra själv... inte än i alla fall.



Jag smakar alltid själv först för säkerhets skull.

Vårnytt

Skulle inte jag bli ruskigt söt i den här prickiga klänningen?
Pappa - please?
KlänningKlänning


Sen ett tips till lilla Michelle, eftersom den inte fanns i min storlek:
Michan - köööp!

SetSet

Muuuuu

Världens bästa mamma fyllde ju år i fredags, så jag och pappa bestämde oss för att ta med henne till Stockholm. Vi tog in på ett flott hotell och lyxade till det med restaurangbesök!


Mumsade i mig en korv från Pressbyrån innan vi gick vidare till Sangria Tapas Bar i Vasastan. Jag tog med mig egen mugg och gaffel, perfekt för brödet ju! Med hjälp av dessa prylar och en sladd höll jag mig lugn hela restaurangbesöket så mamma och pappa fick äta i lugn och ro. Har dom inte världens bästa dotter, så säg?


Päronen slog på stort med trerätters och vin och alkoholfria drinkar.

Efter en god natts sömn på Hilton åt vi deras prisbelönta frukost. Jag valde ut det gottaste: ost, prinskorv och pannkaka med grädde. Mums va gott det var!!

När vi ätit frukost i en timme var det dags att ge sig ut på sjön. Vi tog färjan över till Junibacken och hälsade på Alfons, Mumin och Pippi bland andra. Men roligast var nog Mamma Mu.


Titta, titta! Det står en ko där inne!


Jag har aldrig träffat en ko förut. Det var en ball upplevelse måste jag säga.


Dags för mat igen. Vi käkade sen lunch i Gamla stan med morbror Erik. Han hade med sig paket till mig! En bok och ett pussel, han vet precis vad jag gillar!


Edvin och jag

Det var längesen jag lekte med Edvin, men idag fick jag äntligen träffa min polare!


Vi körde några race med bilen och hästen.


Blev lite pussar och kramar också, hihi.


En tuff rocker-brud, that's me!


Kalas, fika och bus!

Jag är visst rätt busig, påstår dom som känner mig. Jag brukar killa folk på magen och ta saker som jag inte får ha och springa iväg så fort jag kan och lite andra tokerier. Imorse väckte jag mamma med att trycka henne på näsan och säga piiiiiiip! Haha, det va roligt!


Dagens bus: Slängde ut alla klossar och satte mig i skokartongen!

Vi hälsade på Oscar i lördags, Ebbott var också där såklart!


Ja, det blir lite stökigt när tre vildingar röjer runt.



Oscar och hans mamma och pappa. Dom är lite....hm... speciella.


I söndags var vi på ett-årskalas! Det var lille Emil som fyllde år. Han hade en massa roliga leksaker så jag blev ju rätt sur när vi skulle gå därifrån.

Emil, jag och Saga. Ooops, glömde kamma håret.


Busar med mamma!


Busar med pappa! (kolla mina kläder...jag har valt dom själv, man måste vara lite wild and crazy ibland och inte matcha allt man har på sig, eller hur?)


Se upp i backen!


Sju hål i nacken!
Wohoo vilken fart vi får i pulkabacken!

Gott nytt år!

Förra nyårsafton höll jag mig vaken hela kvällen, men råkade sova mellan halv tolv och halv ett. Så i år fick jag byta taktik för att inte missa tolvslaget igen. Jag somnade vid sex redan för att vakna lagom till midnatt. Smart va? Fyrverkerierna var supercoola! Jag stod i fönstret och tittade ut och wowade åt alla häftiga färger.


Två tröttisar väntar på tolvslaget.

RSS 2.0