Tre busungar

Japp, Oscar och Ebbott var här och busade idag. Och som vi busade! Det var inte en lugn stund här på Narvavägen kan jag säga. Men vi var väldigt snälla, säger mamma. Inget gnäll överhuvudtaget, trots att både jag och Ebbott hoppade över middagsluren idag.


Titta vilka snälla barn! Så här fint satt vi i soffan hela tiden och småpratade lite.
Heheh nej kanske inte, vi kollade på Oscars mamma som stod och apade sig bakom kameran.


Inte ofta man lyckas fånga oss tre på bild samtidigt!


Julafton 2009

Jag måste nog säga att jag älskar julen, jag har haft så himla roligt! En massa julklappar, hur mycket prinskorv som helst och alla trevliga människor som ville leka med mig =)

På julafton började jag med att öppna det största paketet under granen. Det var en stol till mina dockor! Precis vad jag behövde ju, jag blev superglad! Tack mormor och morfar och Kalle!


Först lagar jag lite mat på spisen, sen får mina dockor och nallar turas om att sitta i stolen och bli matade. Jag lagar mest korv, för det är ju godast.



Sen vid lunch åkte vi hem till farfar och Lena. De stora drack glögg och jag käkade russin - mums! Sen fick jag öppna julklappar, jag fick jättefina kläder och en ficklampa!


Inte nog med det, jag fick ta en tur på farfars hoj också! Jag tankade och farfar styrde. Wroooooom! 
Efter lite tomtegröt var det dags att åka hem och titta på Kalle Anka. Men då var jag så trött så jag tog en tupplur i stället. Men det visas ju varje år så det gjorde ju inte så mycket.



Efter tuppluren fick vi besök av Veronica, Stefan, Pysen och farmor.  Jag gillade Veronicas halsband och var tvungen att prova det själv. Vi lekte och läste böcker, åt julbord (jag åt fem prinskorvar) och öppnade julklappar. Wow, vad mycket snygga kläder jag fick. Eftersom att det här är en modeblogg så måste jag visa upp vad jag har fått:

 








Tack för alla fina kläder! Både jag och päronen blev jätteglada!


Senare på kvällen kom ett annat mode-lejon, nämligen Michelle. Vi lyckades få en bild när hon var vaken, men annars sov hon hela kvällen. No surprise direkt.


Här har jag klätt på mig alldeles själv och mannekängar lite i mina nya kläder.




God jul!

Äntligen, imorgon är det julafton! Jag har varit så nyfiken på paketen under granen så jag har varit på väg att öppna dem flera gånger. Men imorgon smäller det! God jul kära läsare!


Jag har bara haft sönder två julgranskulor hittills.


Kan själv

Jag äter yoghurt själv nu för tiden, jag är ganska bra på det faktiskt. Mamma filmar med mobilkameran, så inte så bra bild. Men ni ser nog ändå hur bra det går. Yoggi med skogsbär, rekommenderas!


Alien!


Mamma har en liten alien i magen! Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!


Lilla julafton

Ja det var lilla julafton här i helgen. Vi käkade lite julmat, byggde lego och kollade på hockey som man brukar när man firar jul. Jag fick massor av uppmärksamhet så jag hade superkul!


Efter maten var det dags för den årliga julklappstävlingen. Finaste paketet vann en massa trisslotter, i år vann mormor med sitt lackade gris-paket. Grattis till vinsten!


Efter maten: TÅRTA!




Jag satte mig mellan mina favorit-lekkompisar, morfar och moster Klara.


Michan va söt i sin fina julklänning. Hon sov och sov och sov som vanligt.


Livet på landet

I onsdags tåg jag och morsan tåget till Ramnäs! Det var spännande att komma ut på landet, men brrr det var ganska kallt där. Ebbott hade världens bästa grej - ett bollhav! Jag måste nog hälsa på i Ramnäs flera gånger.



Vad är detta?

Vitt överallt? Häftigt!


Mamma, köp ett par nya vantar till mig för sjutton... det matchar inte för fem öre.


Emil kom hit och lekte med mig idag, hurra! Det är så kul att få besök av andra barn, jag älskar att leka och visa upp mina leksaker och böcker.


Emil var jättesnäll, han fick många kramar. Är lite avundsjuk på hans hår... han har ju lugg! Jag är trött på min hockey-frilla.


Pysselträff

Mamma hade pysselträff idag, det var kul för Oscar följde med! Han ville mest hänga med sin mamma, men efter ett tag ville han leka med mig också. Vi stod framför spegeln och apade oss och hade jätteroligt.



På bättringsvägen

Det här var ingen rolig vecka, har haft feber till och från i flera dagar. Men idag är jag inte lika varm, så hoppas jag börjar bli frisk nu.



Jag badade i min äppelpool idag för att fira att febern var borta!

RSS 2.0