Det är vi som är busungarna




Tacos @ Michans

Michelle bjöd på tacos till lunch idag, det var supermumsigt tyckte alla. Jag tyckte mest om tortillabrödet och gurkan. Freja fick katrinplommon, det tycker hon är mumsfilibabba!


Spelar ingen roll att hon har världens största haklapp, det blir alltid klädbyte efter en måltid.


Roman (aka Nanny-jouren) gosar med Freja. Roman har ju varit snäll och tagit med mig till Öppnis ett par gånger, superkul tycker jag =)


Min gulleplutt-kusin Michelle kommer snart ta sina första steg. Då kan jag lära henne lite mer bus, hennes päron kommer ju inte få det lätt kan jag säga, mohahahahaha!




Var är min kamera?

Den är spårlöst borta! Mamma brukar inte tappa bort saker så det är säkert pappa som har glömt den någonstans. Så tills den dyker upp får vi fota med mammas telefon, utan blixt.


Freja, min lillasyster, har gulliga fötter och en söt haka. Hon börjar bli stor som ni ser, lägger beslag på min stol ibland! Men hon måste bli större, för hon hade bara gått upp 100 gram på en månad. Så nu är det grötfrukost och potatis och nenne som gäller!

När mamma proppar i Freja mat passar jag på att experimentera lite i köket. I dag blev det päron-Mer och mjölk, mmmm gott!



Shopping...

Det gäller att ha kläder för alla väder, så det har blivit en hel del shopping på sistone. Vinteroverall och vintermössa är inhandlat redan, för jag känner på mig att det kommer komma en massa snö snart. Och då kommer tomten, så det ser jag fram emot!


Min höstoutfit: Fodrade gummistövlar från Tretorn, överdagsbyxor samt jacka från Tradera (22 kr!), fingervantar från Lindex och snygga mössan från KappAhl.


So Frida-style!

Bus med Ebbott!

Min käre vän Ebbott var på besök i fredags! Det var superkul, vi byggde lego, lagade mat, kramades och provade min dösnygga solbrillor.






Frida fin, tyckte Ebbott


Ja, svårt att inte bli fin i dessa brillor ju!

Ute i höstvädret

Jag måste gå ut och leka av mig varje dag, annars får jag myror i brallan och river hela lägenheten.


Jag gillar sand. Jackan fyndade vi för 17 kronor på Tradera, den är varm och go i höstblåsten.


Så här åker vi vagn nu mera. Vi köpte en syskonsits som vi monterade på Frejas vagn, så vi slipper släpa på den tunga syskonvagnen.


Ute i skogen, plockade och åt blåbär... mmmm.


Michan behövde lite hjälp med cykeln.


När jag har varit ute och lekt ett par timmar är det skönt att komma in och gosa med min lilla dinosaurie.


RSS 2.0