Sol, sol, sol

Oj, vilken värme vi har fått, nästan för varmt ju! Men det är bara att dra på sig solhatten och gå ut och gunga, för gunga måste man ju göra varje dag.


På väg till lekplats nr 4 för dagen. Förresten började pappa jobba idag, efter att varit hemma i två veckor sen syrran kom. Nu får vi tjejer klara oss själva i tre veckor, men sen har pappa semster i fyra veckor!


Freja hänger med ut hon med, men hon är ju inte mycket till sällskap... 


Jag posar lite vid en fin sten.


Freja blir lite kinkig i värmen, men idag sov hon på mormor i två timmar ute på balkongen. Snygg stil va?

Mormor och morfar

Ja i helgen har jag haft besök av mormor och morfar, det har varit superkul! Vi har lekt med dockor och byggt lego och ätit kakor. Jag visade upp min lillasyrra också såklart.






Mormor och Freja

Förresten, jag fick ju en fin present av pappa här om veckan - en egen säng! Den är jättemysig, så nu sover jag där hela natten, alldeles själv. Visserligen i mammas och pappas rum fortfarande, men ändå. Duktig flicka va? Sen måste jag berömma Freja också, hon sover ju som en stock från 12 till 06 utan att väcka oss!


Moviestar

Jag brukar hämta kameran och säga åt päronen att filma mig, ställer mig framför kameran en stund och springer sen fram och tittar hur det blev. Det är ju så kul att se sig själv på film! Jag kanske ska satsa på en skådespelarkarriär?



Här spelar jag en doktor som har köpt sitt stetoskop på IKEA.



Här hänger jag bara lite med syrran.

Familjen With/Sahlin

Här kommer lite bilder på mig, syrran, morsan och farsan. Freja vill fortfarande inte leka så mycket med mig, hoppas hon blir stor snart så vi kan mata dockorna tillsammans.









Korv och bröllop

I dag åkte vi till farfar och visade upp nytillskottet i familjen. Freja fick jättefina kläder och jag fick en hink med spadar och grejer och en vattenpistol! Sen grillade vi korv och ni vet ju vad jag tycker om det... namnam.

Sen åkte vi hem och kollade på Vickans bröllop, när jag såg hennes klänning blev jag hänförd: Wooooooow! var det enda jag fick fram.

Annars är det bra, jag busar mycket med pappa på dagarna nu när han är hemma. Freja sover nästan hela tiden, men hon är så söt så jag måste krama och klappa henne lite då och då. Ibland får hon en filt eller en nalle att gosa med också.


Pappas flickor


Little Buddha


Frejas nya kläder

Freja

Nu har vi bestämt oss, det är ju en liten Freja!





Jag har fått en lillasyster!

Världens sötaste lillasyster dessutom, se själva!


4655 g 55 cm - vilken bjässe va!


Rött vackert hår har hon, nästan lika mycket hår som jag har!



Hälsar på syrran på BB för första gången, hon får en kram och jag beundrar hennes armband som jag tyckte var väldigt snyggt faktiskt.


När hon kom hem bäddade jag åt henne på min säng, hon fick låna min Teletubby också.


Vi funderar för fullt på vad hon ska heta... Jag kallar henne för Maja och mamma och pappa kallar henne för Bäbisen.


Första besöket, moster Kajsa som tog hand om mig när mamma och pappa åkte till BB. Jag fick sova hos Kajsa och titta på Pippi Långstrump mitt i natten.


Grattis Kalle!

Morbror Kalle tar studenten idag, hipp hipp hurra!


Skaka rumpa!

Hörni, har ni hört den här låten? Jag älskar att dansa till den! Så höj volymen och shake it!




Vad ska bebben heta?

Nej, jag har inte blivit storasyster än. Verkar inte vara på g heller, bara så ni vet. Jag tror bebisen kommer 19 juni, på Vickans bröllopsdag. Så nu har ni två veckor på er att komma med namnförslag =)


Springa barfota i gräset är så kul! Jag älskar sommaren.


Emil och jag i sandlådan på Björnö. Sandlåda med sjöutsikt liksom.

RSS 2.0